Marmara Üniversitesi I. Psikoloji Sempozyumu

I. Psikoloji Sempozyumu

Değerli Öğrenci ve Meslektaşlarımız,

Marmara Üniversitesi Psikoloji Bölümü adına sizi 16-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında ilkini düzenleyeceğimiz Marmara Üniversitesi I. Psikoloji Sempozyumuna davet etmekten kıvanç duyarız. Üniversitemiz Göztepe Yerleşkesinde gerçekleştirilecek olan sempozyumda psikolojinin farklı alanlarından davetli konuşmacılara yer verilecektir.

Sempozyumun başlıca hedefi öğrenci ve meslektaşlar arasındaki bağın güçlendirilmesi ve bilimsel bilginin paylaşımının sağlanmasıdır. Sempozyuma psikoloji lisans ve lisansüstü öğrenci ve mezunları ile öğretim üyeleri davetlidir.

Sizi aramızda görmekten sevinç duyarız.

Yer: Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu

Sempozyuma dinleyici olarak katılmak için lütfen ön kayıt formunu doldurunuz. Ön kayıt formunu dolduran ve sempozyum sırasında kayıt masasına kayıt yaptıranlara dijital katılım belgesi verilecektir.

Marmara Üniversitesi I. Psikoloji Sempozyumuna kayıt için tıklayınız.

1.png (718 KB)

3.png (585 KB)

4.2.png (811 KB)

Sempozyum Düzenleme Kurulu:

Organizasyon:

Dr. Öğr. Üyesi Özge Yılmaz

Bilimsel Program:

Doç. Dr. Asil Özdoğru

Doç. Dr. Simay İkier

Bilim Kurulu:

Prof. Dr. Mustafa Bilici

Doç. Dr. Tuğba Yılmaz

Doç. Dr. Asil Özdoğru

Doç. Dr. Aslıhan Nişancı

Doç. Dr. Ekmel Geçer

Doç. Dr. Simay İkier

Doç. Dr. Seval Aksoy Kürü

Dr. Öğr. Üyesi A. Sena Sezgin

Dr. Öğr. Üyesi Özge Yılmaz

Bu sayfa Psikoloji tarafından en son 21.04.2024 17:16:12 tarihinde güncellenmiştir.